S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

 

Doprava zdarma

 

Podporuje mojeID

 


NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 749,00 Kč (30,71 Eur)
Skladem
naše cena 1 149,00 Kč (47,11 Eur)
Skladem
naše cena 389,00 Kč (15,95 Eur)
Skladem

AKČNÍ ZBOŽÍ

naše cena 509,15 Kč (20,88 Eur)
Skladem
naše cena 749,00 Kč (30,71 Eur)
Skladem
naše cena 543,20 Kč (22,27 Eur)
Skladem

ANKETA

KONTAKTY

Ing. Ladislav Škunda
gen. Píky 299/10B
779 00 Olomouc
tel: +420 603 108 489
info@oazakabelek.cz
IČ: 02292939
DIČ: CZ7708015337

» Ochrana osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů

 

I. Základní ustanovení

Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Ing. Ladislav Škunda, provozovatel eshopu Oazakabelek.cz, IČ: 02292939 se sídlem gen. Píky 299/10B, 779 00  Olomouc (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou adresa: gen. Píky 299/10B, 779 00  Olomouc, email: info@oazakabelek.cz, telefon: 603 108 489.

Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

 

II. Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky.

Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy (jméno, příjmení, adresa, tel. číslo, email, případně IP adresu).

 

III. Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

  • plnění smlouvy (objednávky) mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
  • oprávněný zájem správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • oprávněný zájem správce, který spočívá ve zjišťování Vaší spokojenosti s nákupem u nás, a to naším zapojením se do programu Ověřeno zákazníky, v rámci něhož jsou Vám zasílány společností Heuréka.cz emailové dotazníky podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
  • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

Účelem zpracování osobních údajů je

  • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno, příjmení, adresa, telefonní číslo a emailová adresa), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy (objednávky), bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,
  • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.

Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

 

IV. Doba uchovávání údajů

Správce uchovává osobní údaje

  • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu).
  • po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 15 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

Příjemci osobních údajů jsou osoby

  • podílející se na dodání zboží a realizaci plateb na základě smlouvy (Česká pošta, Zásilkovna, Uloženka, Geis Parcel CZ), případně dodavatelé řešící jednotlivá reklamační řízení,
  • zajišťující služby provozování e-shopu (Bohemiasoft s.r.o.) a další služby v souvislosti s provozováním e-shopu - firma Unihost s.r.o. (správce serverů) a firma Casablanca INT (provozovatel datového centra),
  • vyhodnocující spokojenost Vašeho nákupu v rámci programu Ověřeno zákazníky – portál Heuréka.cz,
  • zajišťující případně marketingové služby (Seznam.cz, a.s., Google Ireland Limited, Mailchimp a další),
  • finanční úřad v souvislosti s plněním zákonných povinností vyplývajících z platných daňových zákonů ČR (zejména zákon č. 235/2004 Sb., zákon o dani z přidané hodnoty a zákon č. 586/1992 Sb., zákon o daních z příjmů).

Správce má v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích jsou poskytovatelé mailingových služeb / cloudových služeb, v našem případě se jedná o zasílání reklamních sdělení prostřednictvím Mailchimp, kdy je předáváno pouze Vaše jméno, příjmení a emailová adresa, a to pouze na základě Vašeho souhlasu v případě schválení zasílání reklamního newsletteru.

 

VI. Vaše práva

Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.

Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů (ÚOOÚ) v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů. Sídlem ÚOOÚ je ulice Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, telefonní číslo +420 234 665 111 (ústředna), emailová adresa posta@uoou.cz, internetové stránky https://www.ouuo.cz.

 

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Správce přijal technická opatření k zabezpečení elektronických úložišť spočívající v pravidelné aktualizaci operačního systému, používání antivirového programu či zaheslování výpočetní techniky. U úložišť osobních údajů v listinné podobě správce osobních údajů provádí fyzické zabezpečení spočívající v uzamčení místností a skříní, ve kterých jsou uloženy listinné dokumenty obsahující osobní údaje.

Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

VIII. Závěrečná ustanovení

Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

S těmito podmínkami souhlasíte zaškrtnutím souhlasu prostřednictvím internetového formuláře. Zaškrtnutím souhlasu potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových.

 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25. 5. 2018.

YTM4Y2Y2